Nabídka služeb kondičního tréninku

01.05.2014 12:31

 

 

Co to je?

 

Kondiční trénink patří mezi výrazy, které se postupně dostávají do povědomí jak sportovní, tak i široké veřejnosti. Výhod široké koncepce a přínosu kondičního tréninku s oblibou využívají jednotlivci, stejně jako celé sportovní kolektivy v rámci své kondiční přípravy.

 

Kondiční trénink je souborem ve sportovním tréninku cíleně používaných metod a forem cvičení, jejichž cílem je nárust obecných kondičních ukazatelů, pohybových schopností (rychlost, síla, vytrvalost, obratnost). 

 

 

Pro koho to je?

 

Kondiční trénink je ve své správně realizované podobě vhodný pro všechny věkové kategorie od 15 let. Cíleného kondičního tréninku mohou s úspěchem využít jedinci, kteří nejsou spokojeni se svou tělesnou hmotností a dosud vyzkoušené způsoby nezabraly, rekreační sportovci, kteří se pokouší vylepšit své "limity", "osobní rekordy" a stejně tak i více či méně organizované skupiny osob (kamarádi, kolegové z práce, sportovní kolektivy apod.), jejichž členové chtějí zapracovat na své kondici.

 

Při přípravě plánu kondičního tréninku na míru každého zájemce trenér vychází ze svých zkušeností získaných při aktivním sportování (atletika, běh do vrchu, běh do schodů) a znalostí ze studia tělovýchovy a odborných atleticky a odborně zaměřených školení.

 

 

Nabídka pro Vás

 

        - rozvoj úrovně kondičních ukazatelů, pohybových schopností (rychlost, síla, vytrvalost, obratnost)

 

        - individuální i skupinový kondiční trénink

 

        - příprava kondičního tréninku na míru v takové podobě, která Vás bude bavit a která přinese své výsledky

 

        - možnost přípravy tréninkového plánu (pro vytrvalostně zaměřené aktivity)

 

 

Cena

 

Konečná cena za poskytnutou službu se bude vždy odvíjet od konkrétních požadavků dané osoby nebo kolektivu. Za každých 60 min realizace kondičního tréninku je účtována částka 200 Kč a to u tréninků pro jednotlivce, případně malé skupiny do max. 4 osob. U početnějších tréninků bude cena řešena dále dle dohody.