Rozpis tréninků

11.09.2022 13:30

ROZPIS TRÉNINKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2022 / 2023

Rozpis dětských kategorií

 

Kompletní rozpis - všechny věkové kategorie

 

 

V DOBĚ PRÁZDNIN A STÁTNÍCH SVÁTKŮ TRÉNINKY DĚTSKÝCH KATEGORIÍ (ŠKOLKA, MINIPŘÍPRAVKA A OBĚ PŘÍPRAVKY) NEPROBÍHAJÍ!

ŽACTVO A MLÁDEŽ  V TOMTO OBDOBÍ TRÉNUJE DLE POKYNŮ SVÝCH TRENÉRŮ!

 
 
 

INFORMACE PRO NOVÉ DOSUD NEPŘIHLÁŠENÉ ZÁJEMCE

 

DĚTSKÉ KATEGORIE

Zápis dětí probíhal v posledních dvou srpnových týdnech. Díky velkému zájmu o členství v našem klubu máme všechny dětské kategorie (školka, minipřípravka a přípravka) již naplněny. Děláme však všechno proto, abychom mohli kapacitu členských míst ještě více navýšit a tato místa Vám pak mohli nabídnout. 

 

Pokud patříte mezi nové zájemce a přejete si, aby Vaše dítě bylo zařazeno na seznam náhradníků, napište nám email na účet atletika-holesov@seznam.cz (do zprávy uveďte jméno a ročník narození dítěte). V případě, že se nějaká místa v průběhu školního roku uvolní, budou Vám přednostně nabídnuta.

 

MLADŠÍ A STARŠÍ ŽACTVO

Zápis nových zájemců do žákovských kategorií bude probíhat první týden v říjnu (po skončení aktuální závodní sezony). Pokud máte zájem zařadit dítě do těchto věkových kategorií, stačí jej přivést začátkem října na stadion v časech tréninků dané kategorie (viz. rozpis tréninků, který bude v následujících dnech zveřejněn) a přihlásit přímo slečně trenérce Petře Novákové (starší žactvo) nebo Matěji Eliášovi (mladší žactvo), kteří jsou vedoucími trenéry těchto kategorií.