Začátek června byl nabitý závody, které přinesly holešovské atletice spoustu zajímavých výsledků.

13.06.2016 21:55
 
V úvodu měsíce června se členové Atletiky Holešov všech věkových kategorií zúčastnili několika závodů, na kterých předvedly zajímavé výkony.

 

Během nejbližších dní budou zveřejněny reportáže ze všech závodů, včetně bohaté fotogalerie a podrobných výsledků.

 

V neděli 5.6.2016 proběhlo v Břeclavi Mistrovství Moravy a Slezska dorosteneckých a juniorských kategorií, na kterém holešovskou atletiku reprezentoval již "tradiční" čtyřlístek ve složení Veronika Klapilová, Jiří Šůstal, Jiří Maňásek a Ondřej Šando.
Výsledky závodu

 

 

V úterý 7.6.2016 vyrazila velmi početná skupina dětských kategorií do Valašského Meziříčí, kde se konal krajský přebor atletických přípravek. Členové Atletiky Holešov dokázali, že čas věnovaný tréninku přináší své ovoce a několik získaných medailí to jen a jen potvrzuje.
Výsledky závodu

 

 

Ve středu 8.6.2016 se ve Zlíně konalo 3. kolo soutěží družstev staršího žactva, kde nás reprezentovala skupina děvčat.
Výsledky závodu

 

 

V pátek 10.6.2016 přivítalo krásné prostředí holešovské zámecké zahrady 5. ročník běžeckého závodu Zámecká pětka. To, co předvedli členové Atletiky Holešov, byla bez nadsázky smršť medailových umístění.
Výsledky závodu

 

 

V sobotu 11.6.2016 se čtveřice dorosteneckých a juniorských zástupců zúčastnila 3. kola soutěží družstev dospělých v Hodoníně.
Výsledky závodu
 

 

Celkem šestým (!!!) závodem během osmi dní bylo v neděli 12.6.2016 Mistrovství Moravy a Slezska žactva, které proběhlo v Třinci. Atletiku Holešov reprezentovali Justýna Daňková, Sára Vitovská a Pavel Mynařík.
Výsledky závodu

 

 

Fanoušky a příznivce Atletiky Holešov prosím o trpělivost s podrobným zpracováním výsledků, fotodokumentace atd. Sešlo se teď toho víc než dost... :-)
Jakub Hřib